Mérték

Sajtószabadság, médiapolitika, médiapiac, médiaoktatás – a Mérték Médiaelemző Műhely szakmai blogja.

elemzés

Európában jártunk – kutattunk és láttunk… Lezárul a Mediadelcom Horizont 2020-as projekt

A Mérték a Mediadelcom magyarországi partnere. Most kezdődő blogsorozatunkban beszámolunk a legfontosabb eredményekről. 

A Mérték Médiaelemző Műhely  a magyarországi partnere a Mediadelcom konzorcium Horizont 2020-as kutatóprojektjének, melynek célja, hogy 14 európai uniós ország médiájának vizsgálatával feltárja a deliberatív kommunikációt érintő kockázatokat és lehetőségeket, és forgatókönyveket rajzoljon fel az európai médiakörnyezet lehetséges fejlődési irányairól.

A 2021-ben indult projekt utolsó évébe léptünk, jönnek az első eredmények és tudományos publikációk – a Mediadelcom céljait, elméleti hátterét és módszertani megközelítéseit, valamint a legfontosabb, Magyarországot érintő eredményeket a Mérték blogon is összefoglaljuk.

Mediadelcom Logo

Addig is érdemes követni a Mediadelcom különböző felületeit, ahol tudományos publikációk, ismeretterjesztő tartalmak, interjúk és podcast adások készülnek és készültek a témában. A tartalmak nyelve angol.

Website: https://www.mediadelcom.eu/

Podcast: Amazon | Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify | Stitcher

YouTube: https://www.youtube.com/@mediadelcom3094

Facebook: https://m.facebook.com/MEDIAdelcom-109235984602109/

Instagram: https://www.instagram.com/mediadelcom/

X: https://twitter.com/mediadelcom

Eulogo 300x200

Ez a projekt az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs program támogatásában részesült a 101004811 számú támogatási szerződés alapján.  A kiadvány tartalmáért kizárólag a Mediadelcom felelős, és az nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió véleményét.

Megosztás